Hudson Nordic
Executive Contracting

Hos Hudson Nordic arbejder vi hver dag på at skabe forbindelser mellem vores kunder og  vores netværk af dygtige konsulenter, freelancers og contractors inden for IT-, finans- og PMO-roller.

Hvad er Executive Contracting hos Hudson Nordic?

I Hudson Nordic er vi dygtige til tre ting: Tiltrækning. Fastholdelse. Udvikling. Det har de sidste 20+ år været vores kerneopgave at supportere vores kunder inden for identificering, tiltrækning, vurdering og udvikling af dygtige specialister og ledere. Både til permanente stillinger og interim roller.

Vi gør en dyd ud af at vedligeholde og udvikle vores store netværk af højtkvalificerede kandidater på både specialist og lederniveau, for på denne måde at kunne agere effektivt når behovet hos vores kunder opstår.

Contractors. Freelancers. Konsulenter. You name it. We’ll find them.

Vi tilbyder altid en professionel proces, der, udover at give indsigt i konsulentens faglige kvalifikationer, også afdækker kulturelt fit, udviklingspunkter og personlige præferencer i jobbet.

Vi skræddersyr processen lige præcis efter jeres behov – uden at gå på kompromis med kvaliteten af dét match vi så frygteligt ønsker at skabe.  Normalt vil det forløbe således:

  1. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi afdækker jeres virksomheds behov.
  2. Vi mødes enten fysisk eller virtuelt, hvor vi afdækker behov og afklarer opgavens indhold og jeres forventninger til profilen.
  3. Vi searcher i vores netværk og store database af contractor, kontakter relevante contractors og screener dem enten virtuelt eller telefonisk inden de inviteres til et indledende interview hos Hudson Nordic.
  4. Vi interviewer og tester relevante profiler og formidler kontakt mellem jer som kunde og konsulenten. Herefter mødes I efter ønske, måske endda flere gange.
  5. Vi supporterer ved kontraktindgåelse og sikrer, at alle forventninger er afstemt inden opstart.

Som kunde hos Hudson Nordic kan du forvente følgende:

  • Indenfor 24 timer stiller vi en erfaren partner til rådighed for at afklare opgavens indhold og jeres forventninger
  • Vi bidrager med 20 års erfaring inden for tiltrækning og ansættelse og rådgiver jer inden for profil, teamsammensætning og kulturmatch.
  • Vi skræddersyer processen til jeres behov og sikrer, at I får den rette contractor på plads når det passer jer.
  • Vi hjælper med at skabe overblik over jeres behov – nu og i fremtiden – ligesom vi kan hjælpe jer med at skabe en pipeline af relevante contractors til fremtidige projekter.
  • Vi arbejder tæt på vores kunder og netværk, og behandler al information før, under og efter processerne dybt fortroligt.
Connecting the dots.

Vi er ikke i tvivl.

Selvfølgelig skal vi sætte os selv på spil – og bruge vores kernekompetencer, erfaring og store netværk til at skabe de helt rette match mellem virksomheder og professionelle contractors, der har store ambitioner om at skabe reel værdi. For en periode.

Vi tilbyder jer ikke bare dét vi ønsker at sælge jer.

Vi vil hellere hjælpe jer med at afdække jeres virksomheds aktuelle behov og formidle relationer til en vifte af contractors der har de helt rette kompetencer til at træde ind, tage ansvar og løse netop jeres udfordringer.

Og er du contractor og på udkig efter nye udfordrende arbejdsopgaver? Så hjælper vi dig med at finde lige præcis den opgave der matcher dine ønsker og kompetencer.