Hudson Nordic
Executive Contracting

Hos Hudson Nordic arbejder vi hver dag på at skabe forbindelser og frugtbare samarbejder mellem vores kunder og netværk af dygtige konsulenter, freelancers og contractors inden for IT og Finans.

Hvad er Executive Contracting hos
Hudson Nordic?

Ønsket om at tiltrække og ansætte de allerdygtigste talenter har ikke ændret sig; men formlen har. Flere og flere, både virksomheder og medarbejdere, ser nemlig gevinsten i at ansætte og arbejde interimbaseret. Fordelene ved denne fleksible ansættelsesform er mange og til at få øje på. Som virksomhed giver en contractingløsning jer mulighed for hurtigt at kunne skalere jeres omkostninger. Mulighed for at tiltrække de allerdygtigste professionals og specialister på markedet. Og mulighed for at støtte jeres virksomhed i forandring og ved implementering af nye arbejdsgange, systemer og i tilfælde af omorganisering.

Hos Hudson Nordic har vi de sidste 20+ år finpudset vores fokus på at tiltrække, udvikle og fastholde de bedste talenter i Nordisk erhvervsliv.

Vi ser det som vores kerneopgave at supportere vores kunder inden for identificering, tiltrækning, vurdering og udvikling af dygtige specialister og ledere.

Vi gør en dyd ud af at vedligeholde og udvikle vores store netværk, for på denne måde at kunne agere effektivt når behovet hos vores kunder opstår.

 

Contractors. Freelancers. Konsulenter. You name it. We’ll find them.

Du vil som kunde opleve, at vi vil gå langt for at skabe en effektiv og professionel proces med fokus på at skabe indsigt i konsulentens faglige kvalifikationer, kulturelt fit, udviklingspunkter og personlige præferencer i jobbet.

Vi skræddersyr processen lige præcis efter jeres behov – uden at gå på kompromis med kvaliteten af dét match vi så brændende ønsker at skabe. Vi får energi af at dykke ned i jeres virksomheds kultur og teamdynamikker og afdækker både konsulentens kompetencer og dennes kulturelle fit i processen.

For vi er mere end bare CV pushere. Vi ønsker at formidle relationer til en vifte af freelancers der har de helt rette kompetencer til at træde ind, tage ansvar og løse netop jeres udfordringer – fra dag 1. Derudover afdækker vi også hvordan personen vil passe ind i jeres team på baggrund af indsigt i netop jeres organisations- og teamdynamikker.

Du vil som kunde opleve følgende, når du samarbejder med os:

  • Vi bidrager med vores 20+ års erfaring inden for tiltrækning, fastholdelse og udvikling af de største talenter på markedet og rådgiver jer således der skabes det allerbedste match mellem jeres behov og konsulentens kompetencer.
  • Vi skræddersyer processen til jeres behov og drømme og sikrer, at I får den helt rigtige freelance-medarbejder på plads lige når det passer jer.
  • Vi hjælper med at skabe overblik over jeres behov – nu og i fremtiden – ligesom at vi kan hjælpe jer med at skabe en pipeline af relevante medarbejdere til fremtidige projekter.

Menneske til menneske

Hos Hudson Nordic er vi dedikerede til at skabe det helt rigtige match mellem din virksomhed og din kommende medarbejder. Og selvom alle processer er forskellige, vil din proces gennem Hudson Nordic som regel forløbe således:

 

Connecting the dots.

Vi er ikke i tvivl

Selvfølgelig skal vi sætte os selv på spil – og bruge vores kernekompetencer, erfaring og store netværk til at skabe de helt rette match mellem virksomheder og professionelle freelancers, der har store ambitioner om at skabe reel værdi. For en periode. For ikke alt skal være for evigt – og vi forstår at sætte jeres virksomhed i kontakt med de bedste talenter på markedet. Når I har brug for det.

Og er du freelancer og på udkig efter nye udfordrende projekter? Så hjælper vi dig med at finde lige præcis den opgave der matcher dine ønsker og kompetencer. For vi vil så gerne hjælpe dig med at fylde dit professionelle årshjul ud.