Tro flytter bjerge. Vi flytter mennesker.

Hvad er Executive Coaching?

Executive coaching er et tilbud om professionel vejledning og karriererådgivning til topledere og direktører. Det er en mulighed for at få et fortroligt rum til at vende store som små dilemmaer, der er relevant for netop dig og din virkelighed. 

 

 

Hvordan foregår Executive Coaching?

Dit rum til udvikling og fordybelse

Vi har fokus på den hele leder og det hele menneske. Du får kun professionel succes af den langtidsholdbare slags, hvis du og dit liv ikke er i balance. Balance er dog ikke lig med stilstand. Faktisk tværtimod. Fremragende ledelse kræver kontinuerlig forandringsparathed, udvikling og læring – og ikke mindst evnen til at kunne lede sig selv.

Hos Hudson Nordic er vi specialister i at coache dig, så du får succes inden for de rammer og forventninger, du bliver mødt med. Sagt med andre ord: vi coacher dig, så du kan mestre the next level position – eller få endnu større succes i det job, du allerede har.

Mød vores executive coaches

Når du møder vores coaches, vil du opleve, at vi arbejder ud fra et coachingkoncept, der er forankret i ICF (International Coach Federation), og vi følger naturligvis ICF’s 8 kernekompetencer og etiske retningslinjer. Alle vores coaches er ligeledes medlemmer af og akkrediterede hos ICF.

Samtidig er de alle certificerede assessors fra Hudsons Centre of Excellence i Belgien, hvorfra vi benytter de bedste værktøjer, når det gælder et bredt udvalg af tests, simuleringsøvelser, business cases med mere. Hudsons tests er udviklet ud fra “The Big 5”; anerkendte faktorer i personligheden.

Alle vores coaches har desuden en bred erhvervserfaring og en baggrund som ledere.  Det er alt sammen din garanti for coaching af høj standard.

 

 

 

 

 

 

Ola Lenes

Ola Lenes har en lang baggrund som direktør i forskellige brancher og virksomheder. For 26 år siden startede Ola sin karriere inden for Executive Search. Her rekrutterede han adskillige talenter og ledere, inden han flyttede til Danmark for at starte Hudson op i Danmark for 20 år siden.

I de sidste 18 år har Ola blandt andet arbejdet som Lead Assessor på forskellige nordiske og internationale rekrutterings- og udviklingsprojekter, ligesom han ofte har været tilknyttet med Hudsons anerkendte Assessment og Development Centre.

Han er en betroet rådgiver for en lang række virksomheder, Lead Assessor gennem Hudsons Center of Excellence i Belgien, medlem af The International Coach Federation (ICF) og PCC-certificeret Executive Coach med +1000 timers executive coaching for ledere på topniveau i forskellige brancher.

Kontakt os for en snak med Ola her.

Susanne Svendsen

Susanne Svendsen kommer med lang erfaring som rådgiver og coach. Med en baggrund som leder i forlagsbranchen og erhvervsjournalist med særligt fokus på ledelse og karriere har Susanne et skarpt blik for at udvikle både mennesker og ideer. Gennem de seneste år har hun været tilknyttet Hudson som karrierecoach og outplacementkonsulent.

Susanne er medlem af The International Coach Federation (ICF), uddannet Co-Active Coach (CPCC), Firework Career Coach samt Lead Assessor gennem Hudsons Center of Excellence i Belgien.

Kontakt os for en snak med Susanne her.

 

 

 

 

 

 

Michael Lyng

Michael Lyng kommer med 20+ års CEO og CFO erfaring fra internationale børsnoterede virksomheder og har herudover mange års erfaring som professionelt bestyrelsesmedlem. Med roller som leder, rådgiver og sparringspartner til CEO’s og bestyrelsesmedlemmer, har Michael arbejdet i både internationale organisationer og ejerledede virksomheder. Michael er passioneret omkring ledelses- og teamudvikling og har særligt fokus på værdiskabelse gennem opbygningen af en inkluderende virksomhedskultur centreret omkring transparens og high performance. Med en stærk baggrund som bl.a. MBA fra IMD i Schweitz og Executive Coach støtter Michael ledere og virksomheder med at opnå deres mål gennem opbygning af et stærkt og effektivt team.

Michael er medlem af The International Coach Federation (ICF) og certificeret på ACC niveau.

Kontakt os for en snak med Michael her.

 

At finde svaret i sig selv og at finde svaret selv, er en svær øvelse – coaching hos Hudson Nordic har lært mig at svaret er i dig selv og vejen til at finde det og ikke mindst at det er vigtigt at have en coach for at opnå resultater som menneske helt på niveau som i sportens verden. 

Jeg har bruger coaching til at udvikle mig som menneske som et langsigtet mål og en rejse som aldrig ender, men også til at vende konkrete situationer i min daglig dag, hvor jeg ikke har haft det rette svar på rede hånd, som med alt andet i livet er det vigtigt, for mig at have et formål eller et team med min coaching – ”for den der sejler ud uden at have en havn i sigte er ingen vind gunstig

Country Manager

Med udgangspunkt i Hudson Nordics Assessment Center og efterfølgende coaching ved Hudson Nordic, blev det til en spændende læringsrejse omkring selvledelse, selvdisciplin og ikke mindst øvelsen i at sætte sig nye mål i ukendt/ubevidst territorie. En rejse, som blev fastforankret og dermed gav langtidseffekt for både mig selv, virksomheden og min private omgangskreds. 

Hudson Nordic er professionelle til fingerspidserne, og Hudson’s stil er unik og værktøjskassen er avanceret. Dette bidrog til en høj grad af tillid og troværdighed, som dermed gjorde hver enkelt session krævende og udviklende. 

Jeg kan varmt anbefale, at man som leder prioriterer at skabe dette rum for refleksion og fordybelse sammen med Hudson Nordic – de flytter dig!

Managing Director, Europe

 

Coaching fra Hudson Nordic er ‘tough love’… og du skal gøre alt det hårde arbejde selv, men du vil aldrig finde en bedre wingman at gøre det sammen med. Konceptet handler kort sagt om at træne gentagne gange – indtil dine vaner begynder at danne rammer for din adfærd, og derefter øger din adfærd din værdi for folk omkring dig.

Commercial Director Northern Europe & MENA