Tro flytter bjerge. Vi flytter mennesker.

Hvad er Executive Coaching?

Executive coaching er et tilbud om professionel vejledning og karriererådgivning til topledere og direktører. Det er en mulighed for at få et fortroligt rum til at vende store som små dilemmaer der er relevant for netop dig og din virkelighed. 

 

 

Hvordan foregår Executive Coaching?

Dit rum til udvikling og fordybelse.

Vi har fokus på den hele leder og det hele menneske. For du får ikke professionel succes af den langtidsholdbare slags, hvis du og dit liv ikke er i balance. Men balance er ikke lig med stilstand. Faktisk tværtimod. Fremragende ledelse kræver kontinuerlig forandringsparathed, udvikling og læring – samt ikke mindst evnen til at kunne lede sig selv.

Hos Hudson Nordic er vi specialister i at coache dig, så du får succes inden for de rammer og i forhold til de forventninger, du bliver mødt med. Eller sagt med andre ord: Vi coacher dig, så du kan mestre the next level position – eller få endnu større succes i det job, du allerede har.

Executive coaching

Mød vores executive coaches.

Når du møder vores coaches, vil du opleve, at vi arbejder ud fra et coachingkoncept, der er forankret i ICF (International Coach Federation), og vi følger naturligvis ICF’s 8 kernekompetencer og etiske retningslinjer. Alle vores coaches er ligeledes medlemmer af og akkrediterede hos ICF.

Samtidig er de alle certificerede assessors fra Hudsons Centre of Excellence i Belgien, hvorfra vi benytter de bedste værktøjer, når det gælder et bredt udvalg af tests, simuleringsøvelser, business cases med mere. Hudsons tests er udviklet ud fra “The Big 5”; anerkendte faktorer i personligheden.

Alle vores choaches har desuden en bred erhvervserfaring og en baggrund som ledere.  Det er alt sammen din garanti for coaching af høj klasse.

 

 

 

Hvad skal en
executive coach kunne?

En executive coach har typisk en stærk ledelsesmæssig baggrund og erfaring, som kan give den coachede støtte og sparring i forhold til de overvejelser og refleksioner, som personen måtte have. En executive coach skal selvfølgelig også have stærk forankring i de principper og regler, som kræves for at udøve coachgerningen. F.eks. er det vigtigt at vide grænsefladerne mellem at optræde som rådgiver, som tereapeut og som executive coach.

 

coaching

 

Ola Lenes

Ola Lenes har en lang baggrund som direktør i forskellige brancher og virksomheder. For 26 år siden startede Ola sin karriere inden for Executive Search. Her rekrutterede han adskillige talenter og ledere, inden han flyttede til Danmark for at starte Hudson op i Danmark for 20 år siden.

I de sidste 18 år har Ola blandt andet arbejdet som Lead Assessor på forskellige nordiske og internationale rekrutterings- og udviklingsprojekter, ligesom han ofte har været tilknyttet med Hudsons anerkendte Assessment og Development Centre.

Han er betroet rådgiver for en lang række virksomheder, Lead Assessor gennem Hudsons Center of Excellence i Belgien, medlem af The International Coach Federation (ICF) og PCC-certificeret Executive Coach med +1.000 timers executive coaching for ledere på topniveau i forskellige brancher.

Kontakt os for en snak med Ola her.

Susanne Svendsen

Susanne Svendsen kommer med lang erfaring som rådgiver og coach. Med en baggrund som leder i forlagsbranchen og erhvervsjournalist med særligt fokus på ledelse og karriere har Susanne et skarpt blik for at udvikle både mennesker og ideer. Gennem de seneste år har hun været tilknyttet Hudson som karrierecoach og outplacementkonsulent.

Susanne er medlem af The International Coach Federation (ICF), uddannet Co-Active Coach (CPCC), Firework Career Coach samt Lead Assessor gennem Hudsons Center of Excellence i Belgien.

Kontakt os for en snak med Susanne her.