Vi arbejder med de bedste.

For at kunne levere det allerbedste forløb til vores coachingkandidater arbejder vi udelukkende sammen med ICF-certificerede coaches fra Academy of Executive Coaching (AoEC) og Co-Active Training Institute (CTI) i London. Titlen som ICF-certificeret PCC-coach kræver, at man har mere end 500 professionelle coaching-sessioner og har bestået flere coaching niveauer på anerkendte skoler.

I ethvert coachingforløb hos Hudson Nordic kan du dermed være sikker på, at din coach arbejder ud fra International Coach Federations (ICF) strenge etiske guidelines.

International Coach Federation.

International Coach Federation (ICF) har gennem mere end 20 år været ledende inden for udvikling af professionel coaching.

Et af de bærende elementer i deres arbejde er at give den enkelte coach mulighed for at blive certificeret. En certificering viser ikke bare kompetencer og færdigheder, men også en dedikation til høje professionelle standarder, etik og løbende udvikling.

Formålet med ICF’s certificeringsprogram er at:

  • Beskytte og tjene brugere af coachingydelser
  • Måle og certificere individuelle kompetencer
  • Inspirere til fortsat læring og udvikling

Academy of Executive Coaching.

AoEC udbyder den højest akkrediterede coachinguddannelse til enkeltpersoner gennem en kombination af ekspertkonsulentbistand, coaching og uddannelse af interne coaches samt leder- og ledelsesudvikling. De har et internationalt fakultet og er kendt for at uddanne coaches, der møder de højeste globale standarder inden for professionel coaching.