Team coaching

Hos Hudson Nordic tror vi på, at entusiasme og motivation er nogle af de mest kritiske faktorer for at lykkes med dét der er essentielt for dit team. Vi vil gerne hjælpe dig med at blive endnu mere opmærksom på dit holds styrker såvel som udfordringer – og derfra arbejde fokuseret på dem.

Denne type coaching handler hovedsageligt om at være i stand til at inspirere gruppen til refleksion, der gør det muligt for gruppen at træffe og eksekvere på beslutninger inden for de rammer de er tildelt.

Samtidig er det spændende at opleve, hvor stærkt et hold kan være, når man bliver opmærksom på ens egne og andres grænser – og sammen tage den direkte vej mod et fælles mål.

Mennesker med mennesker.

Vi ved, ​​at der kan ske magiske ting, når mennesker arbejder sammen om et fælles mål. Vores erfaring siger os også, at det kan være nyttigt at have en objektiv sparringspartner, når et team skal udvikle sig.

Vi mennesker er forskellige. Vi har forskellige synspunkter. Forskellige holdninger og måder at gøre ting på. Fælderne er mange, hvis du ikke er opmærksom på udfordringerne ved forskellighed. Vi ved dog også, at forskellighed kan skabe store succeser – og det er dem, vi gerne vil finde i samarbejdet med teamet.

Der kan være forskellige grunde til at vælge gruppecoaching:

  • Du har en konkret og udfordrende opgave, der kræver et højere niveau af teamwork.
  • Du har et ønske om at afdække og frisætte dit teams potentiale.
  • Du vil tilpasse forventninger, rammer og roller, og du har brug for en objektiv sparringspartner.
  • Du ønsker at tackle aktuelle konflikter og styrke samarbejdet i teamet.

Hos Hudson Nordic ønsker vi at være jeres betroede sparringspartner og skabe en dag og et program skræddersyet til jeres ønsker, behov og udfordringer.