Hudson Nordics CSR-pris: Hudson Heart

Hudson Heart 2022

Tag godt imod Hudson Nordics årlige CSR-pris. Hos Hudson Nordic gør vi i vores daglige arbejde meget ud af at møde det enkelte menneske i øjenhøjde, med respekt og med nærvær. Det store ansvar, vi som organisation har for at opretholde og højne en bæredygtig, social udvikling, tager vi meget alvorligt – og vi støtter derfor hvert år flere initiativer, som på forskellig vis arbejder for at formindske uligheder blandt mennesker.

I 2021 har vi bl.a. støttet Copenhagen 2021 i deres vigtige og usammenlignelige kamp for inklusion og mangfoldigheden,NGUVU, for deres utrættelige indsats for ligestilling i Kenya og LMS, som med støtte og rådgivning gør en vigtige indsats, for at gøre op med tabuet om spiseforstyrrelse og selvskade, som desværre rammer mange flere, end man tror.

Med Hudson Heart-prisen ønsker vi hvert år at give jer muligheden for at belønne en ildsjæl, en organisation eller en forening, som markerer sig ved på helt særlig vis, at lægge hjerte og sjæl i arbejdet med mennesker.

I tråd med vores indsatsområder skal Hudson Hearts 2022-pris gå til den person eller den organisation, som på særlig vis har arbejdet for at sætte én af følgende områder på dagsordenen:

 • Ligestilling mellem kønnene.

Hudson Heart-prisen er på 50.000 kroner og gives til en organisation eller et individ, som i særlig grad har været med til at gøre en forskel…. 

Kender du én, der skal nomineres?

Send en mail til hudsonheart@hudsonnordic.com og fortæl os mere om den ildsjæl eller organisation, som du ønsker at nominere. I mailen skal du kunne svare følgende spørgsmål:

Præsentation:

  1. Hvem eller hvad er personen/organisationen/det initiativ, du ønsker at nominere?
  2. Beskriv passionen: Hvorfor er netop dette område vigtigt?
  3. Beskriv motivationen: Hvorfor er lige præcis dette område vigtigt?
  4. Hvad er målet og motivationen med den nomineredes arbejdet?
  5. På hvilke måder har de opnået at gøre en forskel ?

Hvis dit projekt udvælges til finalepladsen, vil du blive kontaktet inden d. 1/ 4 – 2022. 

Læs mere om vores andre CSR initiativer