Hudson Nordic Next Level Leadership - et partnerskab med Marie Kronquist. 

 

 

I en tid, hvor intet er som det plejer og dit ansvar som leder bliver udfordret og udfoldet på helt nye måder, er det måske blevet tid til at anskue din verden fra et nyt perspektiv.

Et stigende antal ledere og executives verden over bruger meditation til at blive bedre og skarpere ledere. Dét at trække vejret og finde roen er blevet et mål og et værktøj til at udvikle sig som menneske og leder.

Hos Hudson Nordic er vi optaget af det hele menneske, og vi er genuint interesserede i at være en del af din rejse mod at blive den leder, du ønsker at være.

Vi har sammen med Marie Kronquist, buddhistisk lærer og meditationstræner, skabt forløb til dig, der ved, at du skal ind til din kerne for at skabe unikke brain tattoos på din omverden. For dig, der har lyst til at trække vejret og træne dig selv i bare at være – for dernæst at skabe, drive og rykke dig selv derhen hvor du gerne vil hen.

I Next Level træningerne arbejder vi med meditation, nærvær og mindfulness for at skabe din vej til next level lederskab; i dit private såvel som dit arbejdsliv. Vi tilbyder to træninger, der er funderet på troen på, at et højnet nærvær og en højere bevidsthed støtter dig i at skabe netop det liv du inspireres af og drømmer om.

Jo travlere vi har, jo langsommere bør vi gå.

Vi har skabt to træninger, der giver indsigt og ro. På hver sin måde. Til hver sin tid.

Vi har skabt noget til dig, der lige har fået øjnene op for meditationen og har lyst til at lære mere sammen med en af Danmarks mest erfarne meditationstrænere.

Og vi har skabt noget til dig, der har lyst til at dykke dybere ned i buddhismen, spiritualiteten og meditationen over flere dage.

Har vi vækket noget i dig?

Årsagerne til at vælge et program med Marie kan være mange. Måske ønsker du at højne din bevidsthed og at skærpe din opmærksomhed. Måske ønsker du at blive klogere på dig selv, din kreativitet og din evne til at finde ro. Uanset hvad, så er det vigtigste af alt, at det ræsonnerer med dig, der hvor du er nu – og hvor du gerne vil hen.

 

“Den spirituelle vej”  v. Marie Kronquist

Tid: Nye datoer på vej!

Sted: Hudson Nordic, Kompagnistræde 13, 1208 København K

Læs mere om programmet her

___________________________________

“Kunsten at meditere” v. Marie Kronquist

Tid: Nye datoer på vej!

Sted: Hudson Nordic, Kompagnistræde 13, 1208 København K

Læs mere om programmet her

Tilmeld dig programmerne her.

Marie Kronquist

Marie er en buddhistisk lærer som gennem de sidste 15 år har arbejdet med meditation, stilhed, mental træning og mindfulness. Hun underviser i ind – og udland og gennem årene har hun vejledt og assisteret tusindvis af mennesker. Maries arbejde handler om at skabe velvære, sindsro og bevidsthed. Maries uddannelsesmæssige baggrund er fra Københavns Universitet og Katmandu Universitet. Derudover har hun gennem flere år fordybet sig i meditation og mindfulness på forskellige skoler og centre rundt omkring i verden. Hun er en del af det globale buddhistiske Shambhala netværk, hvis vision er at vække visdom og medfølelse i det moderne samfund og inspirere til bæredygtighed, venlighed og tapperhed i os selv og verden omkring.