Hudson Nordic.

Hudson Nordic er et erfarent konsulenthus, der tilbyder rådgivning og facilitering inden for rekruttering- og HR-løsninger. Vi har været repræsenteret i Norden i mere end 20 år, og er i dag et team på 30 engagerede og erfarne konsulenter på tværs af Danmark, Norge og Sverige.

Med hovedkontor i København og dygtige kollegaer i både Oslo, Stockholm og Gøteborg tilbyder vi vores kunder det samme høje kvalitetsniveau på tværs af landegrænser. Derudover samarbejder vi tæt med vores kollegaer og partnere internationalt som en del af Hudsons globale rekrutteringspartnere. Vi er derfor stolte af at kunne levere rekrutterings- og Talent Management-løsninger både lokalt, nordisk og globalt.

Vi holder, hvad vi lover.
Og gerne mere end det.

Hudson Nordic er både din partner og din rådgiver. Vi er et erfarent og resultatorienteret team, der konstant holder os orienteret om nye tilgange og værktøjer til at tiltrække og udvælge de helt rigtige mennesker. Vi er opmærksomme på, at vi lever af mennesker – og ikke af at sælge et produkt eller en generisk tjeneste. Derfor gør vi en dyd ud af, at være til at stole på. Vi holder, hvad vi lover. Og vi informerer dig ærligt og hurtigt, hvis tingene ikke går efter planen.

Kontinuerlig opfølgning er en vigtig del af vores verden. Både fordi vores kunder forventer det, og fordi det er den eneste måde, hvorpå vi sammen kan skabe succes i en omskiftelig verden.

It’s who you know.

Gennem årene har vi opbygget et renommé som værende blandt Nordens absolut stærkeste partnere, når det kommer til udvælgelse, udvikling og coaching af ledere og specialister.

Vi har en dyb indsigt og forståelse i vores kunders ønsker og strategiske udfordringer, og vores specialister er erfarne erhvervsfolk med viden og kompetencer til at rådgive dig og din forretning bedst muligt.

På tværs af Hudson Nordic dækker vi en bred pallette af brancher, industrier og funktioner, og sætter altid et team sammen, der passer til lige præcis dine ønsker og behov.

Gode oplevelser.

Vi lever af at skabe forbindelser mellem vores kunder og vores store netværk af dygtige talenter på specialist- og lederniveau. Hver eneste dag ændrer vi dygtige menneskers arbejdsliv, og det er et privilegium, som vi tager dybt seriøst og som vi er stolte af.

Dygtige kandidater er nøglen til vores kunders succes. Derfor er det ingen hemmelighed, at vi går efter en høj kunde- og kandidattilfredshed i alt, hvad vi beskæftiger os med.

Det betyder, at vi ikke blot agerer som dygtige fagfolk og professionelle rådgivere. Vi tilstræber i lige så høj grad at skabe oplevelser, der brænder sig fast som gode minder.

Vi kender vores kandidater.

Vores overordnede fokus hviler på, at skabe de bedste rammer for udvælgelse, coaching og udvikling af ledere og specialister. Af samme årsag følger vi vores netværk tæt gennem hele deres karriere. Vi fokuserer med andre ord ikke blot på en generation af ledere og talenter – men vi udvikler relationer på tværs af generationer.

Vores 6 dyder

Hos Hudson Nordic ser vi vores dyder som en rettesnor for, hvordan vi udlever Hudson Nordics værdier i dagligdagen. Vi tror på, at den bedste måde, hvorpå vi kan fortælle om vores værdier, er at fortælle hvad vi gør i hverdagen:

 

 

Troværdig

Troværdighed er for os en selvfølge i al interaktion med både kunder, kandidater og vores kollegaer. Du kan altid forvente, at vi hos Hudson Nordic sætter mennesket først og ærligheden øverst.

Vi søger altid en tæt og åben dialog. Vi siger derfor også nej, hvis vi ikke mener, at vi er de rette til at hjælpe dig.

Gavmild

I vores daglige arbejde og leverancer tilstræber vi altid at give vores relationer en oplevelse udover det sædvanlige – og mere end, de forventer. Det betyder blandt andet, at vi altid er klar med støtte og hjælp; også når du ”bare” har behov for et godt råd, en ærlig mening eller ny viden.

Dedikeret

Vi gør ikke tingene halvt. Vi er engagerede og passionerede og forsøger, så vidt muligt, altid at give mere end andre forventer.

Betænksom

Hos Hudson Nordic er vores motto: ”Vi interesserer os for andre mennesker”, og det gør vi gennem en konstant bevidsthed om, at ting kan ses fra flere sider. Vi ser det altid fra vores kandidater OG kunders perspektiv; vi lever os ind i deres verden.

 

 

 

 

 

 

Modig

Vi mener, at det er afgørende at turde; at turde gribe udfordringer, at turde være ærlige overfor os selv, at turde stå fast men også at turde ændre.

Vi giver ærlig feedback til vores kunder og kandidater, og altid med dét formål, at det skal give værdi og være udviklende for den enkelte.

Nysgerrig

Det kan siges ganske kort: Vi vil hellere være interesserede end interessante. Vi er oprigtigt nysgerrige efter at lære vores kunders forretning og behov samt vores kandidater og deres erfaring bedre at kende. Kun med genuin nysgerrighed og søgen efter mere, bliver vi ved med at udvikle og forbedre os.