Hudson Nordic.

Hudson Nordic er et erfarent konsulenthus, der tilbyder rådgivning og facilitering inden for rekruttering- og HR-løsninger. Vi har været repræsenteret i Norden i mere end 20 år, og er i dag et team på 30 engagerede og erfarne konsulenter på tværs af Danmark, Norge og Sverige.

Med hovedkontor i København og dygtige kollegaer i både Oslo og Gøteborg tilbyder vi vores kunder det samme høje kvalitetsniveau på tværs af landegrænser. Derudover samarbejder vi tæt med vores kollegaer og partnere internationalt som en del af Hudsons globale rekrutteringspartnere. Vi er derfor stolte af at kunne levere rekrutterings- og Talent Management-løsninger både lokalt, nordisk og globalt.

Vi holder, hvad vi lover.
Og gerne mere end det.

Hudson Nordic er både din partner og din rådgiver. Vi er et erfarent og resultatorienteret team, der konstant holder sig orienteret om nye tilgange og værktøjer til at tiltrække og udvælge de helt rigtige mennesker. Vi er opmærksomme på, at vi lever af mennesker – og ikke af at sælge et produkt eller en generisk tjeneste. Derfor gør vi en dyd ud af at være til at stole på. Vi holder vi, hvad vi lover. Og vi informerer dig ærligt og hurtigt, hvis tingene ikke går efter planen.

Kontinuerlig opfølgning er en vigtig del af vores verden. Både fordi vores kunder forventer det, og fordi det er den eneste måde, hvorpå vi sammen kan skabe succes i en omskiftelig verden.

It’s who you know.

Gennem årene har vi opbygget et renommé som værende blandt Nordens absolut stærkeste partnere, når det kommer til udvælgelse, coaching og udvikling af ledere og specialister.

Vi har en dyb indsigt og forståelse i vores kunders ønsker og strategiske udfordringer, og vores specialister er erfarne erhvervsfolk med viden og kompetencer til at rådgive dig og din forretning bedst muligt.

På tværs af Hudson Nordic dækker vi en bred pallette af brancher, industrier og funktioner, og sætter altid et team, der passer til lige præcis dine ønsker og behov.

Gode oplevelser.

Vi lever af at skabe forbindelser mellem vores kunder og vores store netværk af dygtige talenter på specialist og lederniveau. Hver eneste dag ændrer vi dygtige menneskers arbejdsliv, og det er et privilegium, vi tager dybt seriøst og er stolte af.

Dygtige kandidater er nøglen til vores kunders succes. Derfor er det ingen hemmelighed, at vi går efter en efter høj kunde- og kandidattilfredshed i alt, hvad vi beskæftiger os med.

Det betyder, at vi ikke blot agerer som dygtige fagfolk og professionelle rådgivere. Vi tilstræber i lige så høj grad at skabe oplevelser, der brænder sig fast som gode minder.

Vi kender vores kandidater.

Vores overordnede fokus er på at skabe de bedste rammer for udvælgelse, coaching og udvikling af ledere og specialister. Af samme årsag følger vi vores netværk tæt gennem hele deres karriere. Vi fokuserer med andre ord ikke blot på en generation af ledere og talenter – men udvikler relationer på tværs af generationer.

Vision & Virtues

“To become the most attractive partner for organisations in the Nordics and beyond, we are dedicated in delivering high-standard people solutions to reveal and unleash people’s true potential for growth and success”

Og vi ønsker at skille os ud og gøre det på vores egen måde. For lige præcis dét er vores styrke. At levere høj kvalitet og at brænde igennem. Uanset om du besøger vores website eller kontor, skal du gå derfra med en følelse af at være blevet taget seriøst med ønsket om at kunne hjælpe dig videre til næste niveau. Professionalismen ligger i vores måde at møde folk i øjenhøjde på.

Vi er bare mennesker med en klar holdning til vores arbejde, til os selv og til hinanden – og for at holde os selv oppe på vores mål og drømme, arbejder vi altid efter følgende 6 dyder:

 

Credible.

 

Generous.

 

Dedicated.

 

Compassionate.

 

Brave.

Curious.