Den bedste kandidat.
Hver gang.

Rekruttering handler om faglighed, kompetencer og objektivitet, men også om hjerte og den dér mavefornemmelse omkring kemien. Og det forstår vi her hos Hudson Nordic. I over 20 år har vi som rekrutteringsbureau hjulpet virksomheder med at finde de medarbejdere, der passer ind både fagligt, men så sandelig også menneskeligt og socialt.

For os er det ikke nok, at jeres nye kollega kan løse opgaverne og klare jobbets ansvarsområder. Han eller hun skal også være et godt menneske, man har lyst til at sidde ved siden af til frokost eller snakke med til fredagsbaren.

Skal vi også hjælpe med jeres rekruttering?

møde

En løsning til dig og ingen andre.

Sådan arbejder Hudson Nordic med rekruttering.

 

Mange års erfaring har vist os, at en succesfuld rekrutteringsproces kræver et grundigt forarbejde, løbende kommunikation og eksekverbar feedback. Og sidst, men ikke mindst, kræver det, at løsningen er tilpasset din virksomhed.

Inden vi skræddersyer et forløb, der matcher jeres ønsker, sætter vi os derfor grundigt ind i jeres virksomhed, lytter til behov og udfordrer på baggrund af vores erfaring fra markedet.

Vi arbejder med rekruttering fra start til slut. Det betyder, at vi sørger for, at: 

  • Udarbejde relevant materiale for samarbejdet, herunder kravprofil, jobbeskrivelser og annoncer til relevante jobportaler.
  • Proaktivt aktivere vores omfattende netværk så relevante profiler bliver gjort opmærksomme på jobbet. 
  • Identificere, kontakte og kvalificere relevante kandidater til jobbet – i tæt dialog med dig som kunde.
  • Håndtere og læse tonsvis af ansøgninger. 
  • Afholde interviews, udarbejde testrapporter og give testfeedback. 
  • Rådgive jer ved præsentationer og kontraktudarbejdelse. 

 

Kort sagt – vi er med hele vejen. 

 

Hvorfor Hudson Nordic?

Vi elsker kaffeaftaler, men…

… vi vil hellere skabe oplevelser, der rækker længere end en kop kaffe og en snak.

 

4 gode grunde til at vælge Hudson Nordic som konsulentbureau:

→ Grundige, indledende samtaler der (forhåbentlig) vil føre til nye indsigter. 

→ Et rekrutteringsforløb fra A-Z og mere til. Vi står for alt det praktiske – fra den først linje i jobopslaget til den sidste krusedulle er sat på kontrakten.

→ Vi aktiverer vores store og omfattende netværk for at finde den absolut bedste medarbejder til jeres virksomhed. 

→ Med over 20 års erfaring med rekruttering ryster vi ikke på hånden, når vi kalder os eksperter på området.

Vores mål er at skabe langvarige og stærke relationer med både kunder og kandidater. Vi tror på, at vi skaber mest værdi ved at være en rådgivende sparringspartner, der byder ind med vores erfaring og indsigt, når vores kunder har behov for råd.

Vigtigst er det, at vi er kendetegnet ved en høj grad af kvalitet, professionalisme og ærlighed, hvilket gør det muligt for os kontinuerligt at udvikle vores netværk og konstant vedligeholde vores store pulje af kandidater.

Hudson Nordic – over 20 års erfaring med rekruttering… 

Hudson Nordic har i over to årtier tilbudt rådgivning og facilitering inden for rekruttering- og HR-løsninger. Vi er i dag et team på 30 engagerede konsulenter på tværs af vores kontorer i Danmark, Norge og Sverige.

Med hovedkvarter i København og kompetente og dygtige kollegaer i både Oslo, Gøteborg og Stockholm kan vi tilbyde vores kunder den samme høje kvalitet på tværs af de tre lande. Samtidig arbejder vi tæt sammen med kollegaer og partnere internationalt som en del af Hudsons globale rekrutteringspartnere.

Skal vi også hjælpe jer med rekruttering? Tøv ikke med at kontakte os for en indledende og uforpligtende snak