Den bedste kandidat.
Hver gang.

Rekruttering handler om faglighed, kompetencer og objektivitet, men også om hjerte og den dér mavefornemmelse omkring kemien. Og det forstår vi her hos Hudson Nordic. I over 20 år har vi som rekrutteringsbureau hjulpet virksomheder med at finde de medarbejdere, der passer ind både fagligt, men så sandelig også menneskeligt og socialt.

For os er det ikke nok, at jeres nye kollega kan løse opgaverne og klare jobbets ansvarsområder. Han eller hun skal også være et godt menneske, man har lyst til at sidde ved siden af til frokost eller snakke med til fredagsbaren.

Skal vi også hjælpe med jeres rekruttering?

En løsning til dig og ingen andre

Sådan arbejder Hudson Nordic med rekruttering

 

Mange års erfaring har vist os, at en succesfuld rekrutteringsproces kræver et grundigt forarbejde, løbende kommunikation og eksekverbar feedback. Og sidst, men ikke mindst, kræver det, at løsningen er tilpasset din virksomhed.

Inden vi skræddersyer et forløb, der matcher jeres ønsker, sætter vi os derfor grundigt ind i jeres virksomhed, lytter til behov og udfordrer på baggrund af vores erfaring fra markedet.

Vi arbejder med rekruttering fra start til slut. Det betyder, at vi sørger for, at: 

  • Udarbejde relevant materiale for samarbejdet, herunder kravprofil, jobbeskrivelser og annoncer til relevante jobportaler.
  • Proaktivt aktivere vores omfattende netværk så relevante profiler bliver gjort opmærksomme på jobbet. 
  • Identificere, kontakte og kvalificere relevante kandidater til jobbet – i tæt dialog med dig som kunde.
  • Håndtere og læse tonsvis af ansøgninger. 
  • Afholde interviews, udarbejde testrapporter og give testfeedback. 
  • Rådgive jer ved præsentationer og kontraktudarbejdelse. 

 

Kort sagt – vi er med hele vejen. 

 

Hvorfor Hudson Nordic?

Vi elsker kaffeaftaler, men…

… vi vil hellere give dig 4 gode grunde til at arbejde sammen med os:

→ Et rekrutteringsforløb fra A-Z og mere til. Vi står for alt fra den først linje i jobopslaget til den sidste krusedulle er sat på kontrakten med jeres drømmekandidat. 

→ Vi aktiverer vores store og omfattende netværk for at finde den absolut bedste medarbejder til jeres virksomhed. 

→ Med over 20 års erfaring med rekruttering ryster vi ikke på hånden, når vi kalder os eksperter inden for assessment og udvikling af dine medarbejdere. 

→ Vigtigst er det, at vi er kendetegnet ved en høj grad af kvalitet, professionalisme og ærlighed, hvilket gør det muligt for os kontinuerligt at udvikle vores netværk og konstant vedligeholde vores store pulje af kandidater.

 

Search, Selection & Contracting

Hudson Nordic har i mere end 20 år tilbudt rådgivning og facilitering inden for rekrutterings- og udviklingsservices. For os er der ikke den helt store forskel på om du har brug for en ny medarbejder for de næste 5 år eller en konsulent, der kan komme ind og løse dine udfordringer. Nu og her. 

Læs mere om vores contractingservices her