Rejsen mod det perfekte match.

Det starter med dig.

Vi starter altid med at sætte os ind i vores kundes ønsker, behov og udfordringer. En af vores mærkesager er at indgå i gode og langvarige kunderelationer, så vi kender vores kunder og deres strategiske målsætninger godt.

Er du en ny kunde, så engagerer vi os lige så meget i at få skabt et fundament for et langvarigt samarbejde gennem gode dialoger og opstartsmøder. Vi skaber overblik over interessante miljøer, brancher og profiler – og lægger en strategi for, hvordan vi bedst får fat i de rigtige kandidater.

Search & Selection.

På baggrund af et godt forarbejde i opstartsforløbet, sætter vi search-processen i gang. Vi aktiverer vores netværk og prikker relevante profiler på skulderen. Med mange år på bagen har vi løbende opbygget et godt og solidt netværk på tværs af brancher, hvilket vi i høj grad trækker på. I search-processen afdækker vi indledende interesse og relevans via telefonscreening.

Vurdering & evaluering.

Efter grundig screening inviterer vi relevante kandidater til indledende interviews med vores erfarne konsulenter. Her afdækkes yderligere motivation og relevans, hvorefter relevante kandidater inviteres videre i processen. Herfra tester vi kandidaterne med Hudson Solutions personligheds-, motivations- og kompetencetests.

Vi adskiller os fra de fleste af vores konkurrenter ved at have vores egne Assessment og Development Centres. Her bruger vi fulde dage på at vurdere kandidaten i forskellige scenarier gennem rollespil, case-præsentationer og kompetencebaserede interviews.

Det endelige håndtryk.

Vi rådgiver i forbindelse med indgåelse af kontrakt, og finder en fælles bedste løsning for vores kunder og kandidater. Vi elsker følelsen af at have fundet den helt rigtige kandidat til en kunde – og følger op med kandidaten på tæt hold det første år.

Vi er populært sagt med hele vejen fra start til sidste streg er sat på kontrakten – og i månederne derefter. Det er vi, fordi det giver mening. For os. For et langvarigt samarbejde. Og for kandidaterne.

Vi tager vores kandidater og kunder i hånden hele vejen fra opstart til afslutning af processen.