Udvikling af ledere og specialister

Tiltrækning af dygtige medarbejdere er første skridt i enhver rekrutteringsproces. Men du har også brug for at skabe en strategi for udvikling, motivation og fastholdelse af dine dygtigste medarbejdere.

Netop dette er vi specialister i hos Hudson Nordic, og vi står altid til rådighed, hvis du ønsker dybdegående indsigt i dine nye – eller erfarne – medarbejderes potentiale og udviklingspunkter.

For at opnå de bedste resultater benytter vi Hudsons  eget Development Centre til formålet. Og vi skræddersyer naturligvis udviklingsforløb til din virksomhed, så vi sammen kan løfte dine ledere og specialister til næste niveau i deres karriere.

Hvad er lederudvikling hos Hudson Nordic?

Vi ved, at lederudvikling kan dække over rigtig mange ting og kan drejes i mange forskellige retninger. Her hos Hudson Nordic er et udviklingsforløb en mulighed for lederen for at udvikle professionelle færdigheder og kompetencer, samtidig med at vi ikke glemmer den vigtige personlige rejse. Alt sker indenfor trygge rammer og med erfarne Executive Coaches. Vi arbejder altid med ‘det hele menneskes’ personlige og professionelle udvikling, med et særligt fokus på, at udfordre og udvikle de færdigheder og kompetencer, som organisationen fokuserer på.

Vi ved, at tiltrækningen af dygtige og talentfulde medarbejdere er første skridt i enhver professionel relation. Vi kender samtidig til fordelene ved at udvikle organisationens nøglemedarbejdere for at sikre både fastholdelse, motivation og organisationel fremdrift. Netop dette er vi specialister i hos Hudson Nordic, og vi står altid til rådighed, hvis du ønsker dybdegående indsigt i dine nye – eller erfarne – medarbejderes potentiale og udviklingspunkter.

For at sikre det allerbedste outcome skræddersyer vi naturligvis lederens forløb, så det matcher netop virksomhedens behov og lederens ønsker. Dette betyder at vi sammen kan løfte nøglemedarbejdere og dermed organisationen til næste niveau.

Hvordan foregår lederudvikling hos os?

Et lederudviklingsforløb er et målrettet, skræddersyet tilbud, som tilpasses den enkeltes behov. Hos Hudson Nordic hjælper vi ledere med at finde den rette tilgang og strategi til ledelse. På den måde styrkes harmonien mellem virksomhedens værdier og mission med lederens kompetencer og passion.

Hudson Nordics Development Centre skaber rammen for en grundig og objektiv udviklingssession for udvalgte ledere og specialister. Dette skal ses som en chance for lederne for at nå dybere ind i deres personlige og professionelle udvikling med vores dybe faglighed som rammesætning.

Sammen med dig som kunde udvælger vi specifikke kompetencer, som lederen eller specialisten skal måles og observeres ud fra. Dette kan være med henblik på at styrke fremtidig performance og udvikling.

Development Centrene er baseret på samme grundlag som vores Assessment Centre: En fuld dags udviklende samtaler og øvelser.

Skab resultater med Leadership Training hos Hudson Nordic.

Vi faciliterer udviklingsforløb for større ledelsesteams med behov for at udforske og udvikle deres gruppedynamikker. Dette med fokus på at skabe rum for tæt dialog, givende diskussioner og refleksioner, der varer meget længere end til slutningen af forløbet.

 

 

 

Er du interesseret i en snak om lederudvikling?

Kontakt os på dk@hudsonnordic.com  &  +45 70 27 77 33