Udvikling af ledere og specialister.

Tiltrækning af dygtige medarbejdere er første skridt i enhver rekrutteringsproces. Men du har også brug for at skabe en strategi for udvikling, motivation og fastholdelse af dine dygtigste medarbejdere.

Netop dette er vi specialister i hos Hudson Nordic, og vi står altid til rådighed, hvis du ønsker dybdegående indsigt i dine nye – eller erfarne – medarbejderes potentiale og udviklingspunkter.

For at opnå de bedste resultater benytter vi Hudson Nordics eget Development Centre til formålet. Og vi skræddersyer naturligvis udviklingsforløb til din virksomhed, så vi sammen kan løfte dine ledere og specialister til næste niveau i deres karriere.

Development Centre helt kort.

Hudson Nordics Development Centre skaber rammen for en grundig og objektiv udviklingssession for udvalgte ledere og specialister. Dette skal ses som en chance for lederne for at nå dybere ind i deres personlige og professionelle udvikling med vores dybe faglighed som rammesætning.

Sammen med dig som kunde udvælger vi specifikke kompetencer, som lederen eller specialisten skal måles og observeres ud fra. Dette kan være med henblik på at styrke fremtidig performance og udvikling.

Development Centrene er baseret på samme grundlag som vores Assessment Centre: En fuld dags udviklende samtaler og øvelser.

Leadership Training.

Vi faciliterer udviklingsforløb for større ledelsesteams med behov for at udforske og udvikle deres gruppedynamikker.

 

Velfaciliterede udviklingsforløb, der med veldefinerede og planlagte rammer skaber rum for tæt dialog, givende diskussioner og refleksioner, der varer meget længere end til slutningen af forløbet.