Supplerende værktøjer

Alle Hudson Nordics specialister bliver kontinuerligt uddannet i markedets nyeste og bedste værktøjer inden for bl.a. professionel rekruttering, executive coaching, assessment og development. Disse er et supplement til vores egne værktøjer, og anvendes typisk i samspil med vores executive coachingprogrammer, rekruttering, onboarding og lederudvikling.

Dit personlige 360° ledelses-værktøj.

Hudson Nordic er certificeret bruger af Bates’ Executive Presence Indicator (ExPI) – en model, der giver os mulighed for at hjælpe dig og dit ledelsesteam med at skabe et 360 graders billede af jeres professionelle tilstedeværelse.

ExPI-modellen er et dybdegående værktøj, som er baseret på omfattende, valideret forskning fra Bates Communications. Det bruges bl.a. i vurderingen af en leders tilstedeværelse – herunder evnen til at engagere og inspirere samt justere til og få folk til at handle.

Modellen er baseret på tre hovedområder – karakter, substans og stil – og identificerer 15 specifikke facetter af lederskab, som gør dig i stand til at kortlægge, styrke og udvikle din ledelsesmæssige tilstedeværelse i forhold til nøgleinteressenter, peers, kunder og ansatte.

For at skabe et retvisende billede af de ledelsesmæssige kvaliteter, styrker og mangler inddrager vi et bredt og nuanceret udvalg af respondenter. Disse vil typisk bestå af kolleger, ledere, medarbejdere og andre relevante stakeholders.

Too long, didn’t read?

 

 

ExPI-modellen er et værktøj til lederen, der ønsker at øge sin tilstedeværelse, power og indflydelse. Den giver dig værdifuld viden og konkrete værktøjer til at motivere og inspirere andre – og tager udgangspunkt i det faktiske lederskab og de reelle forretningsudfordringer, du står overfor.

Er du interesseret I at høre mere om ExPI og vores andre værktøjer og certificeringer, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi giver gerne en kop kaffe.